Nieuwe Website Lusink!

Welkom op de geheel vernieuwde website van Lusink Veiligheid WordPress.

Over ons
In 1996 is handelsonderneming Lusink vanuit thuis voorzichtig gestart met het verkopen van handschoenen in de omgeving van Halsteren.

Al heel snel werd door klanten gevraagd of wij ook veiligheidsschoenen konden leveren. En van het een kwam het ander. Binnen betrekkelijk korte tijd leverde Handelsonderneming Lusink het totale pakket Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM?s): handschoenen, bedrijfskleding, ademhalingsbescherming enz.

Verhuizen werd al snel noodzakelijk. Na 2 verhuizingen hebben wij in 2005 ons huidige pand betrokken: Canadaweg 1B 4661 PZ in Halsteren, bedrijventerrein Oude Molen. Op deze locatie hebben wij een magazijn van waaruit wij de meest courante artikelen uit voorraad kunnen leveren, kantoren en een showroom.

Intussen is ons werkgebied uitgebreid tot de heel Zuidwest hoek en ook daarbuiten.

Ons klantenbestand is heel divers. Handelsonderneming levert in bijna alle denkbare branches. Wij leveren voornamelijk aan het midden ?en kleinbedrijf, maar mogen ook grotere industri?le bedrijven tot onze klantenkring rekenen.

Onze slogan is: niets is voor ons onmogelijk.

Wij doen ons uiterste best voor onze klanten om datgene te leveren wat zij nodig hebben om op een veilige manier te kunnen werken. Dat alles tegen een betaalbare prijs.

Handelsonderneming Lusink hoopt u binnenkort als klant te mogen verwelkomen.

Comments are closed.